Federal Bureau of Investigations - Regulament Intern & Informaţii

In jos

Federal Bureau of Investigations - Regulament Intern & Informaţii Empty Federal Bureau of Investigations - Regulament Intern & Informaţii

Mesaj Scris de xXElectroBoYXx la data de Vin Feb 02, 2018 12:29 pm

Regulamentul general al departamentelor este AICI. Sunteți obligați să îl luați la cunoștință!Regulament Intern:

(!)FBI se ocupă cu arestarea / omorârea suspecților cu wanted și cu confiscarea de arme / droguri.

Sunteți obligați să respectați Regulamentul serverului, Regulamentul Departamentelor, Regulamentul Intern cât și toate celelalte reguli impuse de Lider sau Sublider.

- Cine dă [/fvrespawn] (se poate folosi de la rank 5) când este Liderul sau Subliderul online primește Faction Warn(FW). Puteți folosi [/fvrespawn] doar atunci când Liderul / Subliderul / Responsabilii cu respawnarea vehiculelor facțiunii nu sunt online sau dacă aceștia sunt AFK, îi puteți întreba pe chat-ul [/r] dacă sunt AFK și să vedeți, apoi puteți să folosiți comanda [/fvrespawn] dacă este nevoie. Doar 'Responsabilii cu respawnarea vehiculelor facțiunii' pot folosi comanda [/fvrespawn] în orice moment, chiar dacă este un Lider sau Sublider online.
- NU reclamați un coleg din Federal Bureau of Investigations pe panel, în schimb puteți trimite un PM Liderului / Subliderului sau îi puteți contacta în joc pentru a rezolva problema, ​sancțiunea aferenta va fi Faction Warn(FW). Se poate reclama un coleg în panel doar pentru înșelătorie(Scam) sau pe motivul 'Other'.
​- Sunteți obligați să ascultați întotdeauna de un grad superior. Cei care nu ascultă de un rank superior, vor fi sancționați după caz, putând fi chiar demiși.
​- Pentru nelămuriri, propuneri sau probleme, veți anunța Liderul sau Subliderul.(!)Este interzisă folosirea comenzilor PD în scopuri personale sau pentru distracție. Sancțiunea pentru acest lucru este Faction Warn(FW) sau Demitere după caz.

​- În funcție de gravitatea faptei, Liderul sau Subliderul își rezervă dreptul de a sancționa un membru cu Avertisment Verbal(AV), Faction Warn(FW) sau demitere (cu sau fără Faction Punish(FP) - în cazuri grave se va aplica 60/60 FP chiar dacă membrul are cel puțin rank 2) pentru încălcarea regulilor scrise și nescrise.
​- O dovadă este valabila timp de 24 de ore. O reclamație nu este valabila dacă dovada este mai veche de 24 de ore.
​- Orice polițist care va fi prins încălcând regulile de circulație va fi sancționat de către alt polițist. În cazul în care refuză confiscarea permisului / plătirea amenzii va primi Faction Warn(FW).
​- Abuzul folosirii comenzii [/ta] pe un jucător ce nu deține wanted, va fi sancționată cu Avertisemnt Verbal(AV) la prima abatere și Faction Warn(FW) la a doua abatere. În unele cazuri, se poate acorda Faction Warn(FW) de la prima abatere, în funcție de situație.
- SD Pistol-ul se folosește doar dacă un jucător fără drept de predare fuge pe jos sau dacă un jucător cu drept fuge pe jos după acordarea celor 3 somații folosind comanda [/so].
​- De asemenea, arestarea unui suspect fără drept de predare poate fi sancționată cu Faction Warn(FW) sau demitere.
​- Federal Bureau of Investigations poate confisca arme și droguri.
- Se acordă complice rob unui jucător doar în situația în care este într-o mașină condusă de un suspect cu 'armed robbery' în [/mdc] și trage în tine, el fiind pasager (G).

- Se poate acorda 'Cop attack' dacă sunteți într-o mașina și respectivul intră în repetate rânduri în voi și se scade peste 150 HP. Aveți nevoie de dovada video neaparat, [/dl ] activat și să se vadă clar că intră de cel puțin 3 ori în voi intenționat, altfel primiți Faction Warn(FW) dacă sunteți reclamați.

- În momentul în care mergeți după jucatorii care au drept de predare sunteți obligați să filmați atunci când acordați somațiile cu [/so]. Dacă un jucator vă reclamă pentru că l-ați omorât dupa somații și nu aveți dovezi clare că el nu s-a predat după a 3-a somație, primiți Faction Warn(FW). Dacă jucătorul se urcă în mașina de poliție dupa a 3-a somație, trebuie să-l arestați, nu aveți voie să-l omorâți dacă i-ați acordat a 3-a somație și el este pasager (G).

- Când sunteți după suspecții ce au wanted cu drept de predare și acordați cele 3 somații, așteptați câteva secunde (minim 20-30 secunde) ca acesta să poată urca în mașină, nu-l omorâți fix atunci când ați acordat a 3-a somație, dacă el continuă să fugă pe jos după a 3-a somație, aveți tot dreptul să-l omorâti, doar în acest caz îl puteți omorâ, în caz contrar, puteți fi sancționați cu Faction Warn(FW).

Exemple de cazuri:

Spoiler Show


Alte reguli și informații:

- Cine este surprins cu NOS este sancționat cu Faction Warn(FW).
- Nu vă certați pe [/d] sau [/r]. Acest lucru vă atrage după sine, sancțiuni grave, riscând chiar să fiți demiși.
​- Neplăcerile aduse unui player sau coleg (precum spam, blocaj in trafic etc), vor fi sanctionate cu Avertisment Vebal(AV).
​- Jignirile ușoare aduse unui player sau unui coleg, vor fi sancționate de asemenea cu Avertisment Vebal(AV).
​- Darea de mită / tentativă pentru a fi retrasă o reclamație va fi sancționată cu Faction Warn(FW).
​- Freechat-ul pe [/d] este sancționat cu Avertisment Verbal(AV) sau Faction Warn(FW) în funcție de gravitate.
​- Limbajul vulgar poate fi sancționat cu Faction Warn(FW) sau Uninvite.
​- Furtul vehiculului al unui player / coleg va fi sancționat cu Faction Warn(FW).
​- Somațiile în jail se acordă din 20 în 20 de secunde, într-un interval de 1 minut, abaterea de la această regula, se sancționeaza cu Avertisment Verbal(AV) / Faction Warn(FW), în funcție de abatere.
​- Folosirea comenzii [/call 112] aiurea va fi sanctionata cu Avertisment Verbal(AV) sau Faction Warn(FW), in functie de gravitate / situatie.
​- Încălcările grave de regulament (Deathmatch în masă, jigniri grave aduse colegilor, comportament indecent față de Lider / Sublider etc.) vor fi sancționate cu demitere.
​- Testerii au de făcut doar 50 de misiuni din raportul săptămânal.
​- Cine nu ascultă de Lider / Sublider la ședință, de îndrumările acestuia și deranjează în orice fel ședința va fi sancționat cu Faction Warn(FW).
​- Liderul / Subliderul are dreptul să poarte orice skin.
​- Testerii vor primi un bonus la ședință drept răsplată, atunci când Liderul consideră.
​- Puteți acorda un wanted în maxim 5 minute după comiterea faptei, recomandat ar fi să acordați cât mai repede wanted, verificați repede dovada și dacă sunteți siguri acționați, nu verificați 10 ani dovezile, e aiurea ca un jucător să se trezească după 15-20 de minute cu wanted.
​- Dacă sunteți atacați cu pumnii / picioarele trebuie sa vă fi scăzut minim 15 HP pentru a putea acorda wanted, altfel riscați să primiți Faction Warn(FW).

​- Doar fetele au voie să poarte skin-urile de fată ale facțiunii.

​- Membrii care sunt prinşi purtând un skin necorespunzător rank-ului lor, primesc Faction Warn(FW).

- Membrii noi care au intrat în facțiune, au 12 ore la dispoziție să scape de materiale sau de droguri, daca NU vor scăpa de ele în 12 ore, vor fi sancționați cu Faction Warn(FW), indiferent de scuza pe care o are membrul respectiv.

xXElectroBoYXx
xXElectroBoYXx
Admin

Mesaje : 66
Data de înscriere : 01/02/2018
Varsta : 20
Localizare : -

http://pro-romania037/forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum