Taxi Los Santos - Regulament intern

In jos

Taxi Los Santos - Regulament intern Empty Taxi Los Santos - Regulament intern

Mesaj Scris de xXElectroBoYXx la data de Vin Feb 02, 2018 12:52 pm

Informatii generale:[list]

Regula noua: Cine vorbeste peste lider/co-lider la sedinta va primi direct Faction Warn(FW), nu doar amenda, amenzile au scazut foarte mult, la $1.000.000, pe nimeni nu mai intereseaza aceasta suma si vor deranja sedinta, mai strict, mai bine.

Multi membri sunt sanctionati pentru complice DM destul de aiurea, s-a decis sa facem o regula noua care spune: aveti timp 10-15 secunde sa-i acordati /eject clientului care scoate/trage cu arma pe geam, aveti nevoie de minim o poza cum ca este cu arma pe geam pentru a-i acorda /eject clientului.

Cu ocazia unui update nou Rank 5 poate sa foloseasca comanda [/fvrespawn], pentru a nu se face abuz, daca un membru rank 5 foloseste aceasta comanda aiurea primeste Faction Warn, daca face abuz de ea, (ex: sa dea din 5 in 5 minute, spam) va fi sanctionat cu Uninvite cu motiv ABUZ DE FUNCTIE.

O locatie importanta nestiuta se va sanctiona cu Avertisment Verbal daca nu e grava si cu Faction Warn daca e grava.

Toti membrii sunt obligati sa cunoasca locatiile importante din topicul 'Locatii importante', altfel va fi sanctionat cu Avertisment Verbal (locatie importanta dar nefolosita des) si Faction Warn (locatie importanta si folosita des de catre clienti).
Un membru are voie sa faca o cerere de inactivitate pentru maxim 5 zile pe luna. Nu aveti voie sa faceti mai multe cereri de inactivitate in aceiasi luna pentru ca vor fi respinse.
Daca aveti un comportament neadecvat pe chat-ul factiunii [/f], daca porniti o cearta, daca jigniti un membru (inclusiv co-lider / lider) veti primi la prima abatere un Avertisment Verbal iar la a doua abatere un Faction Warn. Daca se repeta riscati sa primiti UNINVITE din factiune.
Incercati sa faceti clientul sa se simta bine ca a folosit serviciile noaste, daca sunt incepatori aveti rabdare cu ei, pentru ca vor invata in timp.
Cine este prins ca poarta alt skin inafara de cele impuse mai sus in functie de rank / tester / fete, va fi sanctionat cu Faction Warn in caz ca refuza sa il schimbe (membrul are la dispozitie 24 ore de a schimba skin-ul pana la sanctionare).
O amenda neplatita se va sanctiona dupa 24 de ore cu un Faction Warn.
Incercati sa pastrati un limbaj educat pe chat-ul [/tx], nu incurajam comportamentul aiurea pe acest chat.
Skin-urile:

zdRNde3.png
xXElectroBoYXx
xXElectroBoYXx
Admin

Mesaje : 66
Data de înscriere : 01/02/2018
Varsta : 20
Localizare : -

http://pro-romania037/forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum