Las Venturas Police Department - Regulament Intern & Informaţii / Internal Rules & Information

In jos

Las Venturas Police Department - Regulament Intern & Informaţii / Internal Rules & Information Empty Las Venturas Police Department - Regulament Intern & Informaţii / Internal Rules & Information

Mesaj Scris de xXElectroBoYXx la data de Vin Feb 02, 2018 11:46 am

Reguli interne generale:



Sunteti obligati sa respectati Regulamentul serverului, Regulamentul Departamentelor, Regulamentul Intern cat si toate celelalte reguli impuse de lider sau sublider.

Regulamentul general al Departamentelor il gasiti aici: http://pro-romania037.forumgratuit.ro/post?f=14&mode=newtopic
NU reclamati un coleg din LVPD pe panel, in schimb trimiteti un PM liderului sau contactati-l in joc pentru a rezolva problema.

In lipsa Liderului / Subliderului sunteti obligati sa ascultati de cel mai mare rank.

Sunteti obligati sa ascultati intotdeauna de un grad superior. Cei care nu asculta de un rank superior vor fi sanctionati dupa caz, putand fi chiar demisi.
Pentru nelamuriri, propuneri sau probleme veti anunta liderul sau subliderul.

O dovada este valabila timp de 24 de ore. O reclamatie nu este valabila daca dovada este mai veche de 24 de ore. De asemenea, puteti acorda o amenda / confisca un permis timp de 24 de ore din momentul faptei.

Orice politist care va fi prins incalcand regulile de circulatie va fi sanctionat de catre alt politist. In cazul in care refuza confiscarea permisului / platirea amenzii va primi Faction Warn.

Abuzul folosirii comenzii /ta pe un jucator ce nu detine wanted va fi sanctionata cu avertisemnt verbal la prima abatere si faction warn la a doua abatere.

In unele cazuri se poate acorda faction warn de la prima abatere, in functie de situatie.

De asemenea, arestarea unui suspect fara drept de predare poate fi sanctionata cu faction warn sau demitere.

Puteti acorda wanted in maxim 5 minute dupa comiterea faptei, recomandat ar fi sa acordati cat mai repede wanted, in 2-3 minute, verificati repede dovada si daca sunteti siguri actionati, nu verificati 10 ani dovezile, e aiurea ca un jucator sa se trezeasca dupa 15-20 de minute cu wanted.

Daca sunteti atacati cu pumnii / picioarele trebuie sa va fi scazut minim 15 HP pentru a putea acorda wanted.

Daca un jucator face drive-by (intra cu masina de mai multe ori in vehiculul in care va aflati) sau provoaca damage masinii (cu pumnii / picioarele) in care va aflati, trebuie sa va fi scazut aproximativ 150 - 200 HP la vehicul pentru a putea acorda wanted, in anumite situatii se poate acorda si pentru mai putin HP. ~150 HP (Cand aveti de exemplu 350 hp si intra intentionat ca sa va bubuie) Nu acordati wanted doar pentru doua-trei lovituri.

-Cine da [/fvrespawn] (se poate folosi de la rank 5) cand este liderul sau subliderul online primeste Faction Warn(FW). Puteti folosi [/fvrespawn] doar atunci cand Liderul / Subliderul / Responsabilii cu respawnarea vehiculelor factiunii nu sunt online sau daca acestia sunt AFK, il puteti intreaba pe chat-ul [/r] daca sunt AFK si sa vedeti, apoi puteti sa folositi comanda [/fvrespawn] daca este nevoie. Doar 'Responsabilii cu respawnarea vehiculelor factiunii' pot folosi comanda [/fvrespawn] in orice moment, chiar daca este un Lider sau Sublider online.

- rank 1: pot merge dupa toti playerii cu au wanted, cu exceptia playerilor ce au wanted pentru runner si rob. pot acorda amenzi, pot confisca droguri dar nu pot confisca permise de conducere.
- rank 2: la fel ca rank 1, dar dupa ora 22:00 (pana la 10:00 dimineata) au dreptul de a merge dupa runneri si robberi. pot confisca permise de conducere, pot confisca droguri si da amenzi.
- rank 3+: pot merge dupa orice wanted, pot confisca permise, pot da amenzi şi pot confisca droguri.

Exceptii:
- daca un politist de rank 1-2 acorda runner unui player, politistul are dreptul de a merge dupa runner.
- daca un politist de rank 1-2 este atacat/omorat de catre un runner/robber, ii poate acorda cop attack/cop kill si sa mearga dupa el.
- daca un runner/robber este in zona HQ-ului, orice politist are dreptul de a-l omori.

Este interzis pentru un politist sa omoare un jucator (cu sau fara wanted) cu spray-ul, sanctiunea aferenta pentru incalcarea regulii va fi AV la prima abaterere si FW la urmatoarele abateri.

Politistii nu au voie sa ajute playerii sa faca quest-uri precum "omoara x politisti", sanctiunea aferenta pentru incalcarea regulii va fi AV la prima abaterere si FW la urmatoarele abateri.

Comanda /fvrespawn poate fi folosita de catre staff-ul factiunii si membrii de rank 5.

*Comanda poate fi folosita doar atunci cand este nevoie: (ex: cand cineva cere fvr, cand nu mai sunt deloc masini la HQ) si este indicat sa anuntati pe /d. Un numar minim de secunde recomandat ar fi 10, pentru a avea timp toata lumea sa se urce in vehicule.

*Abuzul folosirii comenzii /fvrespawn sau folosirea aiurea a comenzii va fi sanctionata cu FW sau in anumite cazuri cu UNINVITE.

*Nu folositi comanda doar pentru ca vehiculul vostru a fost furat, nu este nevoie de fvr din 2 in 2 minute, exista si alte departamente, se pot folosi si alte vehicule in urmarirea suspectilor.



Raport activitate



AURVqJq.png



Chat-urile factiunii (/r si /d)



Nu aveti voie sa folositi emoticons pe /d. Cine incalca regula va primi amenda.

Nu aveţi voie sa faceti afaceri pe /r. Cine incalca regula va primi amenda.

Nu aveţi voie sa faceti spam sau sa folosiţi caps-lock. Cine incalcă regula va primi amenda sau Faction Warn daca comportamentul aiurea persista. (liderului / subliderului le este permis in anumite situatii).

Nu aveţi voie sa vorbiti urat sau sa înjuraţi. Cine încalcă regula va primi avertisment verbal, respectiv Faction Warn sau uninvite (in functie de caz).

Nu aveti voie sa va certati. Cine incalca regula va primi Faction Warn sau va fi demis (în funcţie de caz).

Nu aveti permisiunea de a spune salut sau povesti pe [/d], cine incalca regula primeste amenda, Avertisment Vebal sau Faction Warn.

Free chat-ul este interzis pe /d. Cine încalcă regula va primi amenda, Avertisment Vebal sau Faction Warn in functie de decizia liderului.



Lista amenzilor, cat si pretul acestora o gasiti aici

Liderul isi rezerva dreptul de a sanctiona membrii factiunii cu Avertisment Verbal sau Faction Warn, in afara de amenzile prevazute in regulament daca fapta este mai grava.



Comportament & Limbaj



Respectati-va colegii din departamente si restul jucatorilor de pe server.

Acest departament este unul cat se poate de serios, nu toleram membri cu glume proaste, comportament neadecvat sau limbaj indecent.

Nu va certati pe [/d] sau [/r]. Acest lucru va atrage dupa sine sanctiuni grave, riscand chiar sa fiti demisi.

Neplacerile aduse unui player sau coleg precum (spam, blocaj in trafic, etc) vor fi sanctionate cu Avertisment Vebal.

Jignirile usoare aduse unui player sau unui coleg vor fi sanctionate de asemenea cu Avertisment Vebal.

Darea de mita / tentativa pentru a fi retrasa o reclamatie va fi sanctionata cu Faction Warn.

Limbajul vulgar poate fi sanctionat cu Faction Warn sau Uninvite.

Furtul vehiculului unui player / coleg va fi sanctionat cu Faction Warn.

Folosirea comenzii /call 112 aiurea, doar pentru amuzament va fi sanctionata cu Faction Warn.

Incalcarile grave de regulament precum (Deathmatch in masa, jigniri grave aduse colegilor, comportament indecent fata de lider/colider, etc) vor fi sanctionate cu demitere.

Nu aveti voie să va jucati cu armele din dotare. Puteți face asta numai in interiorul hq-ului, garajului / acoperis / undeva unde nu exista riscul de a lovi pe cineva. Daca atacati un jucator jucandu-va, riscati sa primiti Faction Warn.



Skin-uri



Skinurile trebuie respectate şi purtate conform rank-ului detinut. Cine poarta alt skin decat cel de rank-ul sau primeste Faction Warn.

Doar fetele poarta skinul de fata.

Liderul & co-liderul au voie sa poarte orice skin.







Skinuri:

WES9YkT.png

Sedinte



Sedintele se tin atunci cand liderul are ceva de spus. Aproape toate problemele le rezolvam atunci cand e cazul.

La sedinta membrii Las Venturas Police Department trebuie sa dea dovada de disciplina maxima si respect fata de lider/sub-lider. (incalcarea acestei reguli se pedepseste cu absenta la sedinta si Faction Warn).

In timpul sedintelor veti opri telefoanele si veti asculta de Lider, Sublider sau Tester pana cand acesta va va da voie sa vorbiti.

Sedinta incepe la fix, nu dupa 10 minute.

Cine vorbește neintrebat la sedinte va fi sanctionat cu Faction Warn.

Sedinta se va desfasura in ultima DUMINICA din luna, la ora 20:00.

Sedinta este obligatorie cine nu se prezinta primeste Faction Warn.

Amenzi



Un politist poate amenda un civil pentru faruri stinse dupa ora 20:00, NOS sau nepurtare casca. Pot fi sanctionati pentru incalcarea regulilor de circulatie doar playerii care nu au wanted. Inainte de a-i corda amenda, comporti-va civilizat si explicat-i de ce a fost oprit, cine incalca aceasta regula va primi Faction Warn.

Dupa ce ati acordat amenda, jucatorului ii va aparea un mesaj informativ ca a primit o amenda si suma exacta pe care o are de plata, daca acesta nu stie exact cum sa plateasca amenda, ii puteti spune sa foloseasca comanda /accept ticket.

Daca jucatorul nu plateste amenda pe loc (refuza sau fuge), politistul are dreptul de a-i acorda wanted 3 „Neconformare ordin” cu drept de predare dupa cele 3 somatii.

In cazul in care civilul nu are suficienti bani la el pentru a plati amenda, politistul are dreptul de a-i acorda wanted 3 ''Neconformare ordin'' cu drept de predare dupa cele 3 somatii.

Daca doriti, va puteti deplasa cu jucatorul la un ATM sau Bank pentru a scoate suma necesara platirii amenzii, insa nu este obligatoriu. Daca acesta refuza, politistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neconformare ordin”. Daca jucatorul nu are destui bani nici in banca pentru a plati amenda atunci va primi wanted-ul ,,Neconformare ordin".

Amenzile se pot aduna, de exemplu pentru faruri stinse dupa ora 20:00 (50.000$) si NOS (50.000$) suspectul va fi amendat cu 100.000$, insa aveti obligatia de a-l informa ca va fi amendat pentru ambele infractiuni.

Nu aveti voie sa amendati un jucator caruia i-ati acordat wanted 3 "Neconformare Ordin" sau orice alt wanted.

Nu aveti voie sa amendati jucatorii aflati in Jail.

Este interzis sa le acordati amenzi celor ce au exam.

Daca surprindeti un civil conducand cu farurile stinse dupa ora 20:00, ii puteti acorda amenda in valoare de 50.000$.

Daca surprindeti un civil conducand cu NOS, ii puteti acorda amenda in valoare de 50.000$.

Daca surprindeti un civil conducand fara casca pe cap (bicicleta, motor, scuter sau ATV), ii puteti acorda amenda in valoare de 50.000$.





Licente de condus



lXu7YVW.jpg



Ce este trecut cu LEGAL se considera condus regulamentar, ce este trecut cu ILEGAL este considerat condus neregulamentar.



Pot fi sanctionati pentru incalcarea regulilor de circulatie doar playerii care nu au wanted.

Se considera condus neregulamentar atunci cand jucatorul trece cu masina in proportie de 80% sau mai mult pe celalalt sens de mers. Tot condus neregulamentar este si atunci cand acesta foloseste iarba, nisipul sau alte lucruri pentru a avea o scuza ca nu a circulat pe contrasens.

Se considera condus regulamentar atunci cand acesta este in totalitate pe banda sa sau chiar cand trece foarte putin pe banda opusa.

Se considera condus regulamentar atunci cand acesta taie benzile la un unghi de 90 de grade.

Se considera tot condus regulamentar atunci când acesta folosește iarba, nisipul etc. de pe sensul său de mers.

Nu aveti voie sa confiscati carnetele de condus pentru cele mai banale motive.

In caz ca prindeti un membru dintr-un departament pe contrasens (cu masina personala / free), il puteti soma pentru a-i confisca licenta de condus. Daca acesta refuza confiscarea licentei de condus, ii puteti face o reclamatie la factiunea respectiva si va fi sanctionat cu Faction Warn.

Atunci cand sanctionati pe cineva (orice sanctiune) sunteti obligati sa-i spuneti si motivul.

Licente de condus pot fi confiscate de la orice level, insa level 1-2 nu se vor contoriza ca punct la raport pe panel, iar jucatorii de level 1-2 ce au licenta confiscata nu mai trebuie sa astepte 2 ore pana cand vor putea da din nou exam.



Somarea jucatorilor



Politistul este obligat ca atunci cand someaza un suspect sa se asigure ca a fost suficient de aproape incat suspectul sa-i vada somatia si suficient de specific pentru a sti ca va adresați lui.

Minimul de somatii este 3, in caz contrar veti fi sanctionati cu Faction Warn.

Somatiile in jail se acorda odata la 20 de secunde, intr-un interval de un minut. Dupa a treia somatie mai asteptati 20 de secunde de la acordarea acesteia sau riscati sa primi Faction Warn.

Daca un jucator cu wanted se afla intr-un hq de departament (lspd/lvpd/sfpd) la celulele din jail si are drept de predare, ii acordati direct /arrest fara somatii, in caz contrar veti fi sanctionati cu Faction Warn daca il somati si ii acordati kill.

Pentru o somatie data unui jucator fara drept de predare nu primiti nimic, pentru 2 somatii primiti un avertisment verbal iar pentru 3 somatii Faction Warn.

Cand somati un player sa se predea si acesta spune 'Da' sau da G la masina, acesta va fi dus la arrest. Daca a primit 3 somatii, iar acesta a dat G la masina, nu acordati kill, abaterea de la aceasta regula se sanctioneaza cu FW. E clar ca se preda daca se afla pe G. Nu trebuie sa se afle la milisecunda pe G.



Job-uri



Puteti detine orice job legal. Cine este prins cu job ilegal (Car Jacker, Arms Dealer, Drugs Dealer) va fi sanctionat cu Faction Warn. Aceasta regula se aplica in cazul tuturor membrilor, indiferent de rank.

Liderul poate forta membrii la un anumit job pe o durata de timp pentru a rezolva treburile factiunii. Cine are alt job in loc de cel precizat de Lider, va fi sanctionat cu Faction Warn.

Este interzis sa aveți asupra voastra materiale si droguri, sanctiunea afereta pentru acest lucru este Faction Warn.



Reclamatii



Cand raspundeti la o reclamatie pe panel, trebuie sa aveti un limbaj decent. Daca faceti spam sau luati la misto, jigniti, injurati jucatorul care v-a raportat, veti fi grav sanctionati.

Injurii in titlul videoclipului incarcat drept dovada vor fi sanctionate cu Faction Warn.

Odata facuta o reclamatie unui jucator la factiune, liderul poate raspunde la aceasta in maxim 72 de ore, iar reclamatul poate aduce dovezi in maxim 24 de ore. Daca nu va prezentati dovezile in maxim 24 de ore veti fi sanctionati.

Falsificarea dovezilor va fi sanctionata cu uninvite.



Alte informatii utile:

Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda, atunci politistul are dreptul doar sa-l omoare dupa 3 somatii.
Daca suspectul spune ca nu se preda, atunci politistul are dreptul sa-l omoare.
Daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge pe jos de politist, atunci politistul are dreptul sa-l omoare dupa cele 3 somatii.
Daca suspectul spune in prima faza ca nu se preda sau fuge pe jos de politist, iar mai apoi se razgandește și dorește sa se predea, politistul are dreptul sa-l omoare.
Daca suspectul spune ca nu se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner dupa 3 somatii.

Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner dupa 3 somatii.

Daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge cu un vehicul de politist, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner dupa 3 somatii.
Daca suspectul ucide un politist, atunci acesta va primi wanted cu motivul cop kill fara drept de predare.
Daca suspectul are orice wanted (1+) si ataca un politist, atunci acesta va primi wanted cu motivul cop attack fara drept de predare.

In cazul in care sunteti atacat de mai multi jucatori, acordati tuturor jucatorilor wanted 3 cop attack, deoarece in cele mai multe cazuri nu se observa cine v-a omorat si riscati sa fiti sanctionati cu Faction Warn.



*Suspect (in acest caz) = orice jucator cu wanted 1+.
*Daca un suspect cu drept de predare este AFK (pe ESC), politistul il poate omori fara 3 somatii indiferent de wanted-ul avut.



Masinile factiunii



Nu folositi vehiculele de politie in scopuri personale (job-uri), in caz contrar veti fi sanctionati cu Faction Warn.

Este interzis sa tunati sau sa schimbati culoarea masinii. Cine incalca aceasta regula va primi Faction Warn.



HPV1000 - Rank 1+

Police Car - Rank 1+

Police Maverick - Rank 1+

Police Ranger - Rank 2+

Police Maverick - Rank 2+

Police Infernus - Rank 3+

SecuriCar - Rank 5+

Enforcer - Rank 5+

Police Infernus - rank 5+

S.W.A.T Van - rank 5+
xXElectroBoYXx
xXElectroBoYXx
Admin

Mesaje : 66
Data de înscriere : 01/02/2018
Varsta : 20
Localizare : -

http://pro-romania037/forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum