News Reporters - Regulament intern.

In jos

News Reporters - Regulament intern.   Empty News Reporters - Regulament intern.

Mesaj Scris de xXElectroBoYXx la data de Sam Feb 10, 2018 5:54 pm

[!] Acesta este doar Regulamentul Intern. Cine doreste Regulamentul General il poate gasi aici [!]1. Pentru scrierea gresita a unui nume de jucator se sanctioneaza cu o amenda in valoare de $400.000.

2. Pentru scrierea gresita a unui nume de masina se sanctioneaza cu o amenda in valoare de $300.000.

3. Pentru scrierea gresita a unui numar de telefon intr-un anunt se sanctioneaza o amenda in valoare de $500.000.

4. Pentru scrierea gresita intr-un anunt se sanctioneaza cu o amenda in valoare de $150.000 - $500.000 in functie de gravitate.

​5. Pentru scrierea gresita din punct de vedere al structurii unui /news in cadrul sesiunii de Anunturi Gratuite se sanctioneaza cu o amenda in valoare de $500.000.

6. Pentru scrierea gresita intr-un interviu se sanctioneaza cu o amenda in valoare de $300.000 - $1.000.000 in functie de gravitate.

7. Pentru omiterea unui semn de punctuatie se sanctioneaza cu o amenda in valoare de $200.000.

8. Pentru spam pe chat-ul factiunii se sanctioneaza in functie de gravitate, de la o amenda in valoare de $600.000 pana la Avertisment Verbal (AV) sau Faction Warn (FW).

9. Pentru Caps Lock pe chat-ul factiunii se sanctioneaza in functie de gravitate, de la o amenda in valoare de $500.000 pana la Avertisment Verbal (AV) sau Faction Warn (FW).

10. Pentru spam cu Caps Lock pe chat-ul factiunii se sanctioneaza in functie de gravitate, cu Avertisment Verbal (AV) pana la Faction Warn (FW).

11. Pentru deranjarea sedintei se primeste o amenda in valoare de $1.000.000 sau Faction Warn in functie de gravitate.

12. Pentru cine scie pe chat-ul [/f] sa i-se accepte o anumita intrebare (Ex: /f /aq 213!) este sanctionat cu o amenda in valoare de $350.000.

13. Pentru cine scrie pe chat-ul factiunii (/f) incorect din punct de vedere gramatical (fara litera mare si "." la final) este sanctionat cu o amenda in valoare de $300.000.

14. Pentru cine organizeaza sesiunea de anunturi gratuite la :45 fara sa fie tester sau responsabil este sanctionat cu o amenda in valoare de $500.000 la prima abatere si cu Avertisment Verbal (AV) la a doua abatere.

15. Pentru acceptarea unei intrebari proprii sau a unei intrebri puse de intervievat se va sanctiona cu Avertisment Verbal (AV) sau Faction Warn (FW), in functie de gravitate.

16. Pentru acceptarea unei intrebari aiurea la un interviu se sanctioneaza cu Avertisemnt Verbal (AV) sau Faction Warn (FW) in functie de gravitate.

17. Pentru depasirea limitei de 3 randuri de la finalul interviului de catre intervievat, se sanctioneaza cu o amenda in valoare de 1.000.000$ sau Avertisment Verbal (AV) in functie de gravitate.

18. Dupa ce echipa de anunturi gratuite a fost desemnata de catre organizator, alti reporteri nu se mai pot alatura echipei. Daca organizatorul mai adauga alti participanti dupa ce a fost desemnata echipa, va fi sanctionat cu Avertisment Verbal (AV).

19. Dupa ce ati plasat un anunt lui X, aveti voie sa mai dati un anunt aceluiasi jucator dupa minim 4 minute, in caz contrar riscati sa fiti sanctionati cu Avertisment Verbal (AV) sau cu Faction Warn (FW), in functie de gravitate.

20. Membri care participa la sesiunea de anunturi gratuite si au /turn off in timpul ei vor fi sanctionati cu Faction Warn (FW), iar cei care blocheaza numarul unor jucatori aiurea in timpul ei vor primi Avertisment Verbal (AV) daca n-au dovezi (ex: spam pe /sms, limbaj vulgar pe /sms, mesaje care streseaza reporterul, de exemplu: daca nu-mi pui anuntul ai post).
21. Membrii care plaseaza anunturi informative in loc de anunturi role-play risca sa fie sanctionati cu Faction Warn (FW).
22. Pentru acceptarea a mai mult de 7 intrebari din public, reporterul risca sa fie sanctionat cu o (amenda, Avertisment Verbal (AV) sau Faction Warn (FW)) in functie de numarul de intrebari si de abaterile anterioare.
23. Este strict interzisa folosirea comenzii /fvrespawn de catre membrii cu rank 5. Cine foloseste aceasta comanda risca sa primeasca Faction Warn (FW). Folosirea in mod repetat poate duce la uninvite pentru abuz de functie, cu Faction Punish.
24. Alegerea participantilor la sesiunile de anunturi gratuite vor fi realizate in felul urmator: primii 4 jucatori care vor pune '.' pe /f, la cererea unui organizator, vor participa la sesiune. (organizatorii au dreptul sa se adauge si pe ei in sesiune, deci in acest caz ii vor alege pe primii 3 care au pus '.' pe /f). Cine se abate de la aceasta regula va primi o amenda in valoare de $1.000.000.
25. Primul numar de telefon din formula de start / continuare a sesiunii de anunturi gratuite este a celui care va plasa cu /news startul si continuarea. Cine se abate de la aceasta regula va primi Avertisment Verbal (AV) sau Faction Warn (FW), in functie de gravitate.
26. Reporterii care plaseaza un anunt de promovare unui jucator sub rank 3 risca sa fie sanctionat cu Avertisment Verbal (AV) sau Faction Warn (FW) sau chiar demitere, in functie de gravitate si de abateri. La fel vor fi sanctionat si reporterii care promoveaza un jucator care nu a obtinut respectivul rank in acea zi.
27. Pentru plasarea startului anunturilor gratuite la xx:49 / xx:51, plasarea continuarii anunturilor la xx:54 / xx:56 sau plasarea stopului anunturilor gratuite la xx:58, reporterul va fi sanctionat cu o amenda in valoare de $1.000.000. Diferentele mai mari sunt sanctionate cu Faction Warn (FW).
28. Pentru neacordarea /endlive la timp, unui jucator care isi bate joc de live, ofera niste raspunsuri foarte aiurea, reporterul risca sa fie sanctionat cu Avertisment Verbal (AV) sau Faction Warn (FW), in functie de gravitate. In cazuri extrem de grave, in care reporterul lasa invitatul sa-si bata joc de interviu, acesta risca sa fie demis pentru abuz. Daca intervievatul greseste chat-ul/scrie gresit total pe live 'mor ba', 't/cw ms', 'mersi de live' s.a.m.d, va primi /endlive direct de la reporter. Pentru neacordare endlive in aceasta situatie, reporterul risca sa primeasca o amenda in valoare de $1.000.000.
29. Cei care programeaza un interviu peste mai mult de 48 de ore risca sa fie sanctionati cu Faction Warn (FW).
30. Cine programeaza un interviu peste alt coleg, va primi o amenda in valoare de $1.000.000. In cazul multiplelor abateri, membrul risca sa fie sanctionat cu Avertisment Verbal (AV). Sanctiunea se acorda doar daca, cel peste care a fost programat interviul isi reclama colegul printr-un PM liderului.
31. Cei care plaseaza stopul anunturilor gratuite pana in 10 secunde dupa payday vor primi o amenda in valoare de 1.000.000$. Diferentele mai mari de 10 secunde vor fi sanctionate cu Faction Warn (FW).
32. Aveti voie sa plasati un anunt role-play/promovare la minim 2 minute dupa ce s-a incheiat interviul. In caz contrar riscati sa fiti sanctionati cu Faction Warn (FW). Diferentele de cateva secunde sunt sanctionate cu o amenda in valoare de 1.000.000$.
​33. Aveti voie sa plasati anunturi Role-play DOAR de pe server-ul Blue, adica din topic-ul 'Ghidul reporterului incepator'. Cine se abate de la aceasta regula risca sa fie sanctionat cu Faction Warn (FW).
​34. Membrii care plaseaza un anunt (/news) dupa inchiderea sesiunii de Anunturi Gratuite sunt sanctionati cu Avertisment Verbal (AV) daca diferenta fata de stop-ul sesiunii este mai mica sau egala de 5 secunde si cu Faction Warn (FW) daca diferenta fata de stop-ul sesiunii este mai mare de 5 secunde.
35. Cei care plaseaza anunturi in sesiunea de A.G. doar ca sa isi completeze raportul, adica doar un singur anunt sau start / continuare / stop in unele cazuri, vor fi sanctionati cu Avertisment Verbal (AV) sau Faction Warn (FW) in functie de gravitate si decizia liderului.
36. Pentru scrierea gresita a unui numar de telefon al unui coleg care a fost desemnat sa participe la sesiunea de Anunturi Gratuite se sanctioneaza cu Avertisment Verbal (AV). Numarul nu va fi rectificat la continuare, ci va fi eliminat din sesiune.
37. Reporterii nu vor sanctiona orice greseala minora care intervine din partea intervievatului, greseli precum lipsa unor virgule care nu sunt absolut necesare in acel context nu vor fi sanctionate.
38. Membrii factiunii News Reporters nu pot fi intervievati de catre alti colegi, cine se abate de la aceasta regula va fi sanctionat cu Faction Warn (FW).
​39. Membrii factiunii au obligatia de a parca vehiculele personale in garaj (/garage), exceptie fac desigur elicopterele. In afara de garaj, mai puteti folosi parcarea din laterala HQ-ului, deci oriunde nu incurca aspectul HQ-ului si nici pe alti jucatori care vin la HQ. Cine se abate de la aceasta regula, poate fi sanctionat cu amenda in valoare de 1.000.000$, Avertisment Verbal (AV) sau chiar Faction Warn (FW), totul se rezuma la abateri.
40. Testerii vor putea anunta pe news cand aplicatiile factiunii sunt deschise in panel (doar daca acestea sunt deschise). Cine va plasa un astfel de anunt si nu detine functia de tester, risca sa fie sanctionat cu Avertisment Verbal (AV).
41. Intrebarile ce contin top-uri, nu sunt permise intr-un interviu, la fel si intrebarile cu pareri despre un anumit player. Exemplu: "Top 3 reporteri?" / "Ne poti face un top 5 admini?", "Ce parere ai despre Y?". Cine incalca aceasta regula este sanctionat cu amenda de 1.000.000$.
42. Pentru neacordare endlive la sfarsitul interviului, reporterul este sanctionat cu Avertisment Verbal (AV) sau Faction Warn (FW) in functie de gravitate.
Preturile interviurilor le gasiti aici.
In caz ca nu apare pe chat ceea ce reporterul voia sa spuna in timpul interviului, poate continua pe randul urmator, dar la inceput sa puna [...], altfel va primi o amenda in valoare de $500.000 si la a doua abatere Avertisment Verbal (AV).
Va recomand ca inainte sa plasati un anunt cu comanda [/news] (aici ma refer in special la anunturile mai lungi) sa le testati pe chat-ul normal daca au loc pentru a nu gresi, in caz ca faceti aceasta greseala, veti primi la prima abatere o amenda in valoare de $500.000, iar la a doua abatere Avertisment Verbal (AV).
Sedinta nu este obligatorie, dar daca nu participati la ea, va este drastic scazuta sansa de a primi rank up.
Daca ati fost acceptati, aveti timp 24 de ore sa sustineti testul pentru intrarea in factiune. Daca trec cele 24 de ore si inca nu ati sustinut testul, o sa fiti respinsi pe panel, iar daca sustineti testul dupa 24 de ore si nu sunteti inca respinsi pe panel, chiar si daca treceti testul, o sa fiti respinsi pe panel si nu o sa primiti invite. Lista cu testerii factiunii ii puteti vedea aici.
Daca pana la xx:46 nu este facuta echipa pentru anunturile gratuite de catre un tester / responsabil, echipa poate sa fie facuta de catre oricine doreste sa participe.


Regulament live(!) Daca un jucator doreste un interviu, trebuie sa faca o cerere live in topic-ul "Cereri live" apoi cererea trebuie sa fie acceptata de reporterul care va sustine interviul, desigur. In cazul in care un reporter sustine un interviu fara sa fi acceptat cererea live a respectivului jucator, va fi sanctionat cu Faction Warn! (!)- in timpul saptamanii, de luni pana vineri, nu se pot acorda live-uri dupa ora 00:00. Se pot acorda live-uri doar dupa ora 09:00 (dimineata) pana la ora 00:00. Cei care folosesc /live dupa 00:00 si inainte de ora 09:00 vor fi sanctionati cu FW sau chiar uninvite.

- in weekend, sambata si duminica, se pot acorda live-uri pana la ora 01:00 si dupa ora 09:00. Cei care acorda live-uri dupa ora 01:00 si inainte de ora 09:00 vor fi sanctionati cu FW sau chiar uninvite.- in cazul in care repoterul care sustine interviul primeste crash / kick, aici ma refer la orice mijloc prin care jocul poate fi parasit inainte de a termina interviul, reporterul este obligat sa returneze banii invitatului / invitatilor.Informatii legate de dovezi:- dovezile pentru returnarea banilor trebuie sa le pastrati minim 24 de ore de la primirea crash-ului.

- in cazul in care parasiti jocul prin orice mod, dar reveniti si continuati interviul cu respectiva persoana / respectivele persoane, trebuie sa faceti o poza care arata ca ati continuat interviul, aici ma refer ca trebuie sa faceti poza la o intrebare din partea reporterului si un raspuns din partea invitatului / invitatilor si nu va trebui sa returnati banii, desigur.

- in cazul in care invitatul paraseste jocul prin orice mod, banii nu vor fi returnati.Daca reporterul refuza sa returneze banii va fi sanctionat cu Faction Warn!

Skin-urile din cadrul factiunii in functie de rank:

Rank 1: Skin_188.png ; Rank 2-3: Skin_17.png ; Rank 4-5: Skin_187.png

Rank 6 / 7 (testeri / responsabili): Skin_147.png ; Rank 1-5 (fete): Skin_194.png ; Rank 6 / 7 (fete / fete tester): Skin_141.png(!) Cine nu respecta skin-ul va fi sanctionat cu Faction Warn.
(!) Doar fetele au acces la skin-urile de fete.
xXElectroBoYXx
xXElectroBoYXx
Admin

Mesaje : 66
Data de înscriere : 01/02/2018
Varsta : 20
Localizare : -

http://pro-romania037/forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum